Εταιρεία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Η BKS Advertising είναι μία καθιερωμένη διαφημιστική εταιρεία, με 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο ενεργητικό της. Κύρια δραστηριότητά της είναι η διαφήμιση στη Τηλεόραση , το Ραδιόφωνο, το Internet καθώς και οι εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες που παρέχουμε στους πελάτες μας.  Τα έμπειρα στελέχη μας  έχουν πολυετή πείρα σε εμπορικά τμήματα τηλεοπτικών σταθμών, σε τηλεοπτικές εκπομπές και σε διαφημιστικές καμπάνιες μεγάλων και μεσαίων επιχειρήσεων. Διαθέτουμε το πάθος και τα μέσα ώστε να ενισχύσουμε την ανάπτυξη επιτυχημένων επιχειρήσεων.

 Από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, η BKS Advertising έχει συνεργαστεί με μερικά από τα πιο επιτυχημένα brands  της αγοράς δημιουργώντας μακροχρόνιες επιχειρηματικές σχέσεις.
Η πληθώρα των επιτυχημένων συνεργασιών της και η ανοδική της πορεία καθιέρωσαν την αξιοπιστία της και την κατέστησαν αναγνωρίσιμη δύναμη στον κλάδο της επικοινωνίας.

Με τις δεκάδες επιλογές μέσων που είναι διαθέσιμες πως μπορείτε να ξέρετε ποιο μέσο είναι κατάλληλο για την επιχείρηση σας;

Η χρόνια εμπειρία μας σας εξασφαλίζει  ότι το πρόγραμμα που θα σας συστήσει η BKS θα σας ικανοποιήσει.

Ενδεικτικό Πελατολόγιο

BKS ADVERTISING & MEDIA SERVICES